In de media

 

media

 

 

Grootse elfde carnavalsviering in RK kerk
Op zaterdag 23 januari vond er in een goed gevulde RK kerk de elfde carnavalsviering plaats. Met voorganger pastor Noordink en zang van Reflection werd het een vrolijke dienst.

“Samen met Prins Marcel 1, Adjudant Freddy, jeugd Prins Corné 1, jeugd Adjudant Roan, president Bennie en Hofnar Arnold werd er op een leuke maar toch serieuze wijze invulling gegeven aan de dienst die in het teken stond van het jaar van de barmhartigheid.”, aldus de organisatie.

 “Tijdens de viering er genoten worden van een spetterend optreden van de ministars. Alle tien voorgaande prinsen waren uitgenodigd om bij deze bijzondere elfde viering aanwezig te zijn. Zij kregen door pastor Noordink een mooie onderscheiding om gehangen. Ook de pastor, het koor, Gidion van Tongeren en koster Veneboer werden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet voor de carnavalsvieringen.”

“Om meer invulling te geven aan een van de zeven boodschappen van de barmhartigheid, kwam broeder Bernard even langs om na afloop van de viering alle dorstigen te laven . Zo blijkt maar weer dat ook CV de Sökkestoppers zeker uit een ander vaatje kan tappen.”

Joost Pieterse was erbij en maakt de foto’s die u kunt bekijken door op de knop rechtsboven te klikken. Voor een nog groter overzicht van de foto'kunt u terecht op www.jafpee.nl

 

 Bron: NuHeino.nl